Publisert Legg igjen en kommentar

Velkommen til bloggen!

Velkommen til første blogg-innlegg!

Det har skjedd mye den siste måneden; jeg har nemlig kjøpt og flyttet inn i nytt hus! Eller, ikke akkurat nytt i materiell forstand – for huset hadde lett fått innpass til en episode av “Sinnasnekkeren”. Alle rom er påbegynt med oppussing, men ingen av dem er ferdige så det har vært mange timers arbeid hjemme etter jobb de siste ukene.

Bloggen vil være en reise fra begynnelsen når jeg flyttet inn og jeg vil ta dere med på utviklingen rom for rom, og samtidig gi tips til hvordan man kan gjenbruke gammelt interiør og gjenstander til nytt formål.

Her har dere noen bilder fra oppussingen av det ene soverommet. Det er ikke helt ferdig enda, men jeg er godt igang med å innrede det i lodge/nordic stil. Jeg kommer tilbake i et annet innlegg med hvilke farger og type tapet jeg har brukt.

Legg igjen en kommentar